Evenimente

Festive / Private

Locul perfect pentru o nuntă fabuloasă, o petrecere efervescentă sau o aniversare specială, sala de evenimente are o capacitate de 400 de locuri și un design elegant, ce îmbină elementele arhitecturale neoclasice cu un decor victorian. Pentru evenimentele organizate de noi, vom pune la dispoziţie un meniu inovativ all-inclusive, în care băuturile vor fi incluse în preţul oferit.

Alegeți Pik Elegance și beneficiați de serviciile personalizate ale unei echipe profesioniste, care va avea grijă ca totul să se desfășoare conform cerințelor dumneavoastră.

Solicita oferta

 Corporate

Dacă sunteți în căutarea unei săli de evenimente business/corporate, cu dotări moderne, ce poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră, Pik Elegance este alegerea potrivită. Cu o capacitate de 400 de locuri, sala de evenimente este potrivită pentru orice tip de eveniment business.

Alegeți Pik Elegance și beneficiați de serviciile personalizate ale unei echipe profesioniste, care va avea grijă ca totul să se desfășoare conform cerințelor dumneavoastră!

Solicita oferta