Program fidelitate

Fiți alături de Pik Elegance și bucurați-vă de avantajele unui program de fidelitate menit să îndeplinească și cele mai pretențioase așteptări! 

Cardul de membru Pik Elegance asigură accesul în programul de fidelizare Pik Elegance și reprezintă primul pas în obținerea beneficiilor de membru privilegiat al clubului Pik Elegance. Cardul de membru Pik Elegance este valabil și acumulează notele de plată pentru toate produsele și serviciile achiziționate din întreg complexul.

Cum functioneaza acest program de fidelizare? 

Cu ajutorul cardului veți putea aduna puncte când îl prezentați unui reprezentant Pik Elegance, alături de nota de plată. Veți  primi reduceri la fiecare notă de plată, după cum urmează:

Pik Elegance Silver

Posesorii cardului Pik Elegance care au depasit plafonul de 5 000 LEI, intră automat în posesia Cardului Pik Elegance Silver, care aduce o reducere de 5% la fiecare notă de plată, pe intreaga perioadă de valabilitate a cardului. Cardul de membru Pik Elegance Silver nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.

Pik Elegance Gold

Posesorii cardului Pik Elegance care au depasit plafonul de 20 000 LEI intră automat in posesia Cardului Pik Elegance Gold, care aduce o reducere de 10% la la fiecare notă de plată, pe intreaga perioadă de valabilitate a cardului. Cardul de membru Pik Elegance Silver nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.

In același timp, posesorii cardului Pik Elegance Gold beneficiază, o dată pe an,
la alegerea lor, (de exemplu
de ziua lor de nastere) de o reducere suplimentară de 10% la o singură notă de plată. Reducerea se cumulează cu reducerea uzuală.

Pik Elegance Platinum

Posesorii cardului Pik Elegance care au depasit plafonul de 50 000 LEI intră automat in posesia Cardului Pik Elegance Platinum, care aduce o reducere de 20% la la fiecare notă de plată, pe intreaga perioadă de valabilitate a cardului.Cardul de membru Pik Elegance Silver nu are perioadă de valabilitate, el fiind garantat life-time.

In același timp, posesorii cardului Pik Elegance Platinum beneficiază, de două ori pe an,
la alegerea lor, (de exemplu
de ziua lor de nastere) de o reducere suplimentară de 10% la o singură notă de plată. Reducerea se cumulează cu reducerea uzuală.